Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Roladki schabowe faszerowane

  • Roladki schabowe faszerowane
  • czas Łączny czas: 45 min (Przygotowanie: 15 min Oczekiwanie 30 min)
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: 255 kcal / 1 porcję

Soczyste roladki, nadziewane farszem z podsmażanych pieczarek, cebuli i ogórków kiszonych z natką, zapiekane z Pomysłem na Roladki schabowe w sosie pomidorowym.

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Sos rozprowadź w 250 ml wody, zagotuj mieszając.
  2. Schab pokrój na 8 części, następnie rozbij cienko, przypraw do smaku.
  3. Pieczarki, cebulę i ogórki pokrój w cienkie paski i podsmaż na patelni na rozgrzanej oliwie.
  4. Dopraw do smaku i posyp pietruszką.
  5. Schab posmaruj pastą warzywną, zwiń i zepnij wykałaczką.
  6. Roladki podsmaż na patelni, ułóż w żaroodpornym naczyniu i zalej sosem grzybowym.
  7. Piecz 30 min. w 200°C.
Kalorie: 1020 kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Roladki schabowe faszerowane

Wydrukuj przepis

Roladki schabowe faszerowane

Zgłoś przepis do moderacji