składniki:
liczba porcji:


Przygotowanie:
- Sos rozprowadź w 250 ml wody, zagotuj mieszając.
- Schab pokrój na 8 części, następnie rozbij cienko, przypraw do smaku.
- Pieczarki, cebulę i ogórki pokrój w cienkie paski i podsmaż na patelni na rozgrzanej oliwie. Dopraw do smaku i posyp pietruszką.
- Schab posmaruj pastą warzywną, zwiń i zepnij wykałaczką.
- Roladki podsmaż na patelni, ułóż w żaroodpornym naczyniu i zalej sosem grzybowym.
- Piecz 30 min. w 200°C.
Opis przepisu:
Autor: WINIARYSoczyste roladki, nadziewane farszem z podsmażanych pieczarek, cebuli i ogórków kiszonych z natką, zapiekane z Sosem grzybowym WINIARY. Jest to przepis na przepyszny obiad, który zachwyci najbliższych. Roladki schabowe faszerowane polecamy podawać z puree ziemniaczanym, kaszą lub kluskami. Smacznego!
Podobne przepisy: