1

2

Przepisy

Śledź pod pierzynką z buraczkami

4/5 4 3 5 1

przygotowanie: 25 minut

porcje: 3 porcje

Idealne na wigilie .

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. 1.Matyjasa umyłam pokroiłam w kosteczkę . 2. Cebule obrałam pokroiłam w kosteczkę. 3.Ogórek kiszony pokroiłam w kosteczkę ze skórką. 4.Przekładałam partiami śledź, cebula . ogórek majonez buraczki. i następna partia . 5.Wyszło bardzo smaczne najlepiej żeby się przegryzło i postało z godzinkę w lodówce .

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: