Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Pierś kurczaka nadziewana

  • czas Łączny czas: 735 min (Przygotowanie: 15 min Oczekiwanie 720 min)
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: 324 kcal / 1 porcję

Czy próbowaliście już połączenia mięsa drobiowego z serem feta? Jeżeli dotąd nie mieliście okazji, to polecamy przepis na nadziewaną pierś kurczaka – smak którego się nie zapomina, ale bardzo chętnie do niego wraca!

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Rosół pokrusz i rozpuść w 4 łyżkach wrzącej wody, dodaj Przyprawę w płynie, olej i pieprz, tworząc marynatę.
  2. Filety natnij tworząc kieszenie, do każdej włóż kostki sera i natkę pietruszki.
  3. Mięso zepnij wykałaczkami, aby farsz nie wypłynął w trakcie pieczenia.
  4. Posmaruj marynatą i umieść w lodówce na 12 godzin.
  5. Po tym czasie piecz 20 minut na rozgrzanym ruszcie.
  6. Podawaj z Sosem musztardowym.
Kalorie: 1296 kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Pierś kurczaka nadziewana

Wydrukuj przepis

Pierś kurczaka nadziewana

Zgłoś przepis do moderacji