Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Pierś kurczaka nadziewana

  • czas Łączny czas: 735 min (Przygotowanie: 15 min Oczekiwanie 720 min)
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: 324 kcal / 1 porcję

Czy próbowaliście już połączenia mięsa drobiowego z serem feta? Jeżeli dotąd nie mieliście okazji, to polecamy przepis na nadziewaną pierś kurczaka – smak którego się nie zapomina, ale bardzo chętnie do niego wraca!

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Rosół pokrusz i rozpuść w 4 łyżkach wrzącej wody, dodaj Przyprawę w płynie, olej i pieprz, tworząc marynatę.
  2. Filety natnij tworząc kieszenie, do każdej włóż kostki sera i natkę pietruszki.
  3. Mięso zepnij wykałaczkami, aby farsz nie wypłynął w trakcie pieczenia.
  4. Posmaruj marynatą i umieść w lodówce na 12 godzin.
  5. Po tym czasie piecz 20 minut na rozgrzanym ruszcie.
  6. Podawaj z Sosem musztardowym.
Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: 1296 kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Pierś kurczaka nadziewana
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Pierś kurczaka nadziewana

Wydrukuj przepis

Pierś kurczaka nadziewana

Zgłoś przepis do moderacji