1

2

Przepisy

Rozgrzewająca zupa z soczewicy czerwonej

5/5

przygotowanie: 60 minut

oczekiwanie: 60 minut

porcje: 4 porcje

Coś pysznego sycącego i smacznego

Przygotowanie:

  1. Do garnka wsypałam szklankę czerwonej soczewicy . Dodałam ziele angielskie liść laurowy . Pierś z indyka pokroiłam w kawałki ( kostkę paski nie ma znaczenia) i dodałam do zupy gotowałam 40 minut i dodałam rozmrożone ugotowane grzyby leśne i czosnek pokrojony w plasterki zupa nabrała gęstości i smaku. Doprawiłam szczypta jarzynki i soli morskiej :)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: