1

2

Przepisy

Sałatka wiosenna wielowarzywna

5/5 5 8 5 1

przygotowanie: 20 minut

porcje: 6 porcji

86 calories kalorie: 86 kcal / porcja

Sałatka wiosenna wielowarzywna to mix kolorów i smaków. Kapusta pekińska, ogórek zielony, żółta papryka i rzodkiewka z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY to składniki, które ożywią Twoją potrawę! Krótki czas i łatwość przygotowania sprawią, że pokochasz tę sałatkę. Potrawa urozmaici Twój stół wielkanocny, ale również ożywi codzienne posiłki.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Umyj warzywa.
  2. Kapustę, paprykę, pomidory, rzodkiewki i ogórek pokrój w paski.
  3. Koperek posiekaj.
  4. Czosnek przeciśnij przez praskę.
  5. Warzywa połącz z majonezem.
  6. Sałatkę dopraw solą, cukrem i sokiem z cytryny.
  7. Podawaj do mięs z grilla.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: