Sałatka wiosenna wielowarzywna

Oceń ten przepis!

5/5 5 8 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Porcje 6

5/5 5 8 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Umyj warzywa. Następnie kapustę, paprykę, pomidory, rzodkiewki i ogórek pokrój w paski.
  2. Koperek posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę.
  3. Warzywa połącz z majonezem.
  4. Wszystkie warzywa połącz z majonezem. Sałatkę dopraw solą, cukrem i sokiem z cytryny.
  5. Podawaj do mięs z grilla.

Opis przepisu:

Sałatka wiosenna wielowarzywna to mix kolorów i smaków. Kapusta pekińska, ogórek zielony, żółta papryka i rzodkiewka z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY to składniki, które ożywią każą Twoją potrawę. Nadaje się ona zarówno do niedzielnego obiadu jak i w roli dodatku do grillowanego mięsa. Do wykonania sałatki zachęci Cię również krótki czas i łatwość przygotowania. Sprawdź, jak niewielkim wkładem zyskać przepyszny dodatek do każdego obiadu!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?