1

2

Przepisy

Tortilla z pieczarkami i serem

3/5 3 2 5 1

przygotowanie: 20 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 2 porcje

Smaczna tortilla, którą często robi mój mąż.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Pieczarki obrać, pokroić w kosteczkę i podsmażyć na patelni, przygotować blat tortilli.
  2. Blat tortilli posmarować sosem włoskim Winiary
  3. A następnie na blat tortilli położyć plasterki sera
  4. Posypać podsmażone pieczarki
  5. zwinąć tortillę jak naleśnika
  6. Tak przygotowaną tortillę wkładamy do opiekacza na opiekamy.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: