1

2

Przepisy

Sos żurawinowy

5/5

przygotowanie: 5 minut

porcje: 4 porcje

kalorie: 234 kcal / porcja

Wyrazisty sos żurawinowy, w którym kremowy Majonez Dekoracyjny WINIARY harmonijnie łączy się z owocową goryczką, cytryną i lekką nutką chrzanu. Doskonały do białych mięs na zimno oraz białej kiełbasy, jaj na twardo i mięsnych pasztetów.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Wyciśnij sok z cytryny.
  2. Połącz wszystkie składniki sosu.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: