Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Sos żurawinowy

  • czas Łączny czas: 5 min
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: 234 kcal / 1 porcję

Wyrazisty sos żurawinowy, w którym kremowy Majonez Dekoracyjny WINIARY harmonijnie łączy się z owocową goryczką, cytryną i lekką nutką chrzanu. Doskonały do białych mięs na zimno oraz białej kiełbasy, jaj na twardo i mięsnych pasztetów.

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Wyciśnij sok z cytryny.
  2. Połącz wszystkie składniki sosu.
Kalorie: 234 kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

  • Majonez Dekoracyjny WINIARY (125 ml)
  • żurawina do mięs (2 łyżki)
  • chrzan (1 łyżeczka)
  • cytryna na sok (0,5 sztuki)
Alternate Text

Autor:

Prosto, domowo, pysznie – tymi zasadami kierujemy się wybierając przepisy specjalnie dla Ciebie i Twojej rodziny.

Przepisy tego autora »
Zachowaj przepis:
Poleć przepis:
Ocena: ★★★★★

Polecamy produkt

Kup Teraz

Podobne przepisy

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Sos żurawinowy
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Sos żurawinowy

Wydrukuj przepis

Sos żurawinowy

Zgłoś przepis do moderacji