Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Sałatka ryżowa z fasolką

  • czas Łączny czas: 20 min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Ryż ugotuj, ostudź.
  2. Mięso oddziel od kości, pokrój w paski.
  3. Fasolkę i kukurydzę odsącz z zalewy.
  4. Czosnek oczyść, przeciśnij przez praskę.
  5. Połącz wszystkie składniki sałatki z Majonezem i ketchupem.
  6. Dopraw solą i pieprzem.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

  • Majonez Dekoracyjny WINIARY (1 łyżka)
  • ryż (1 worek)
  • udka kurczaka wędzone (2 sztuki)
  • fasolka zielona konserwowa (1 puszka)
  • kukurydza (0,5 puszki)
  • ketchup (1 łyżka)
  • czosnek (2 ząbki)
  • sól (do smaku)
  • pieprz (do smaku)
Alternate Text

Autor:

Prosto, domowo, pysznie – tymi zasadami kierujemy się wybierając przepisy specjalnie dla Ciebie i Twojej rodziny.

Przepisy tego autora »
Zachowaj przepis:
Poleć przepis:
Ocena: ★★★★★

Polecamy produkt

Podobne przepisy

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Sałatka ryżowa z fasolką
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Sałatka ryżowa z fasolką

Wydrukuj przepis

Sałatka ryżowa z fasolką

Zgłoś przepis do moderacji