Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Sałatka ryżowa z fasolką

  • czas Łączny czas: 20 min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Ryż ugotuj, ostudź.
  2. Mięso oddziel od kości, pokrój w paski.
  3. Fasolkę i kukurydzę odsącz z zalewy.
  4. Czosnek oczyść, przeciśnij przez praskę.
  5. Połącz wszystkie składniki sałatki z Majonezem i ketchupem.
  6. Dopraw solą i pieprzem.
Konkurs - Daj słoikom drugie życie - zakończenie
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Alternate Text

Autor:

Prosto, domowo, pysznie – tymi zasadami kierujemy się wybierając przepisy specjalnie dla Ciebie i Twojej rodziny.

Przepisy tego autora »
Zachowaj przepis:
Poleć przepis:
Ocena: ★★★★★

Polecamy produkt

Kup Teraz

Podobne przepisy

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Sałatka ryżowa z fasolką

Wydrukuj przepis

Sałatka ryżowa z fasolką

Zgłoś przepis do moderacji