1

2

Przepisy

składniki:

Przygotowanie:

  1. Ryż ugotuj, ostudź.
  2. Mięso oddziel od kości, pokrój w paski.
  3. Fasolkę i kukurydzę odsącz z zalewy.
  4. Czosnek oczyść, przeciśnij przez praskę.
  5. Połącz wszystkie składniki sałatki z Majonezem i ketchupem.
  6. Dopraw solą i pieprzem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: