1

2

Przepisy

Sałatka z grejpfrutem

5/5 5 6 5 1

przygotowanie: 15 minut

porcje: 4 porcje

Kompozycja czerwonego grejpfruta, jabłka, selera naciowego i czarnych oliwek w Majonezie Dekoracyjnym WINIARY. Do mięs z grilla lub na przystawkę.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Obierz owoce i seler.
  2. Grejpfruta podziel na cząstki, obierz z błonki i pokrój na mniejsze kawałki.
  3. Jabłko i seler pokrój w cienkie paseczki.
  4. Oliwki pokrój w plasterki.
  5. Wszystkie składniki połącz z Majonezem.
  6. Całość dopraw sokiem z cytryny do smaku.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: