składniki:
liczba porcji:


Przygotowanie:
- Obierz owoce i seler.
- Grejpfruta podziel na cząstki, obierz z błonki i pokrój na mniejsze kawałki.
- Jabłko i seler pokrój w cienkie paseczki.
- Oliwki pokrój w plasterki.
- Wszystkie składniki połącz z Majonezem.
- Całość dopraw sokiem z cytryny do smaku.
Opis przepisu:
Autor: WINIARYSałatka z grejpfrutem to idealna propozycja na letnią, orzeźwiająca sałatkę. Kompozycja czerwonego grejpfruta, jabłka, selera naciowego i czarnych oliwek z dodatkiem Majonezu Dekoracyjnego WINIARY będzie świetną przekąską lub dodatkiem do mięs z grilla.
Komentarze:
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?