1

2

Przepisy

Zapiekanka z rybą

5/5

przygotowanie: 25 minut

Mamy coś specjalnie dla Ciebie - WINIARY POMYSŁ NA... rybę w sosie śmietanowo-koperkowym! Nie musisz niczego smażyć, wystarczy, że zapieczesz rybę pod warstwą kremowego sosu i żółtego sera i gotowe!

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. POMYSŁ NA... wymieszaj z 200 ml śmietanki 12% i 50 ml wody. Doprowadź do wrzenia i zdejmij z ognia.
  2. Makaron ugotuj w posolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Odsącz.
  3. Kostki rybne lekko rozmroź.
  4. Naczynie do zapiekania posmaruj masłem i wyłóż do niego makaron. Następnie ułóż kostki rybne.
  5. Zalej przygotowanym POMYSŁEM NA... i posyp serem.
  6. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C. Zapiekaj przez 20 minut.
  7. Możesz podawać jako samodzielne danie albo z sałatką warzywną.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: