1

2

Przepisy

Sałatka tuńczykowa

3/5 3 3 5 1

przygotowanie: 20 minut

porcje: 4 porcje

Sałatka jest ekspresowa, i dietetyczna przez zastosowanie jogurtu.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Pora kroimy w plasterki i możemy blanszować.
  2. Cebule, paprykę, ogórki i jajka kroimy w kostkę.
  3. Mieszamy składniki, dodajemy 2 łyżki musztardy i pół małego kubeczka jogurtu naturalnego.
  4. Doprawiamy pieprzem i solą

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: