1

2

Przepisy

Sałatka z porem

5/5

przygotowanie: 10 minut

porcje: 4 porcje

kalorie: 242 kcal / porcja

Elegancka sałatka do jajek i wędlin: ananas i kukurydza z puszki, z porem i konserwowym selerem, całość doprawiona Majonezem Dekoracyjnym i ozdobiona natką.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Seler, ananasa i kukurydzę odsącz z zalewy.
  2. Ananasa pokrój w paski, por w półplasterki.
  3. Wszystkie składniki sałatki wymieszaj z Majonezem.
  4. Udekoruj natką pietruszki.
  5. Sałatkę podawaj do jajek i wędlin.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: