Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Kolacja na ciepło

  • czas Łączny czas: 15 min
  • porcji Porcji: 3
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Dzięki takiej kolacji dzieci chętnie siadają do stołu, a ja nie marnuje pieczywa.

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Jajka wbijamy na głęboki talerz, podajemy sól i bełtamy.
  2. Na patelce rozpuszczamy masło.
  3. Cheb (najlepiej, aby był wczorajszy lub starszy) moczymy z obu stron w jajku i smażymy na złoty kolor.
  4. Gotowy chlebek posypujemy cukrem pudrem. Podajemy na gorąco.
Kalorie: - kcal / 3 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Kolacja na ciepło

Wydrukuj przepis

Kolacja na ciepło

Zgłoś przepis do moderacji