1

2

Przepisy

Kolacja na ciepło

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

porcje: 3 porcje

Dzięki takiej kolacji dzieci chętnie siadają do stołu, a ja nie marnuje pieczywa.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka wbijamy na głęboki talerz, podajemy sól i bełtamy.
  2. Na patelce rozpuszczamy masło.
  3. Cheb (najlepiej, aby był wczorajszy lub starszy) moczymy z obu stron w jajku i smażymy na złoty kolor.
  4. Gotowy chlebek posypujemy cukrem pudrem. Podajemy na gorąco.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: