1

2

Przepisy

Sos żurawinowy z chrzanem

4/5 4 9 5 1

przygotowanie: 5 minut

porcje: 4 porcje

42 calories kalorie: 42 kcal / porcja

Z kuchni staropolskiej: żurawina do mięsa z tartym chrzanem i białym Sosem czosnkowym; polecana do pieczystego.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Sos czosnkowy połącz z żurawiną i chrzanem.
  2. Dopraw solą i pieprzem do smaku.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: