Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Biszkopt z rabarbarem i truskawkami

20100613_11.JPG
  • 20100613_11.JPG
  • 20100613_08.JPG
  • 20100613_09.JPG
  • 20100613_11.JPG
  • 20100613_08.JPG
  • 20100613_09.JPG
  • czas Łączny czas: 80 min (Przygotowanie: 30 min Oczekiwanie 50 min)
  • porcji Porcji: 25
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Do tego ciasta możemy użyć dowolne owoce.

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Mikserem wyrobic jajka z cukrem na puszystą masę .Dodac mąkę i proszek do pieczenia. Następnie wlac olej i konkretnie miksowac do pojawienia się pęcherzyków powietrza.
  2. Gotowe ciasto wylac na posmarowaną tłuszczem blachę ,posypaną mąką . Na ciasto poukładac owoce . Piec w temperaturze 175 stopni C przez 45 minut.
  3. Po lekkim przestudzeniu posypac cukrem pudrem.
Kalorie: - kcal / 25 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Biszkopt z rabarbarem i truskawkami

Wydrukuj przepis

Biszkopt z rabarbarem i truskawkami

Zgłoś przepis do moderacji