Koreczki śledziowe

Oceń ten przepis!

5/5 5 9 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 2 godz.

  • Porcje 4

5/5 5 9 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Filety namocz w wodzie na około 2 godziny.
  2. Śliwki namocz, osusz i skrop sokiem z połowy cytryny.
  3. Filety śledziowe pokrój wzdłuż, wewnętrzną ich część posmaruj Majonezem.
  4. Śliwki owiń paskami filetów i zepnij wykałaczką.
  5. Koreczki ułóż na półmisku, udekoruj krążkami pora, cytryną i Majonezem.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?