Jajka faszerowane łososiem

Oceń ten przepis!

5/5 5 96 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Porcje 4

5/5 5 96 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ugotowane na twardo jajka obierz po przestudzeniu, przekrój na połowę.
  2. Wyjmij ostrożnie żółtka i posiekaj je.
  3. Łososia oraz cebulkę ze szczypiorkiem drobno posiekaj.
  4. Żółtka połącz z Sosem tatarskim WINIARY, łososiem, cebulką i koperkiem. Dopraw pieprzem do smaku.
  5. W miejsca żółtek włóż farsz łososiowy. Udekoruj oliwkami i ułóż na liściach sałaty.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?