Warzywa grillowane

Oceń ten przepis!

4/5 4 12 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 25 min.

  • Oczekiwanie 1 godz.

  • Porcje 6

4/5 4 12 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Cukinię i bakłażana pokrój w plastry o długości 1 cm, delikatnie posól i pozostaw na 30 minut.
  2. Następnie plastry cukini wytrzyj i ułóż na rozgrzanym ruszcie, oprósz Przyprawą ZIARENKA SMAKU ziołowe WINIARY i skrop oliwą.
  3. Grilluj na rozgrzanym ruszcie 10-15 minut.
  4. Pieczarki oczyść i wykręć trzonek. Oprósz Przyprawą ZIARENKA SMAKU ziołowe WINIARY. Grilluj na rozgrzanym ruszcie przez około 10 minut z obu stron.
  5. Serek pokrój w kostkę i włóż w kapelusze pieczarek. Grilluj do rozpuszczenia się sera.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?