Dip musztardowy

Oceń ten przepis!

5/5 5 2 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 5 min.

  • Porcje 4

5/5 5 2 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Majonez połącz z musztardą.
  2. Dopraw sokiem z cytryny i cukrem.
  3. Podawaj do wędlin i mięs z grilla.

Opis przepisu:

Gęsty, dość łagodny w smaku dip musztardowy na bazie Majonezu Dekoracyjnego WINIARY i francuskiej musztardy możemy doprawić tak, jak lubimy - bardziej na słodko lub z nieco ostrzejszą nutką cytryny. Świetnie komponuje się z wędlinami oraz grillowaną karkówką i pikantnymi kiełbasami z rusztu.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?