1

2

Przepisy

Pierogi smażone

5/5 5 5 5 1

przygotowanie: 0 minut

porcje: 12 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Z podanych składników zagnieć ciasto jak na zwykłe pierogi.
  2. Wytnij kółka, nakładaj farsz i zlepisj pierogi.
  3. Tak przygotowane pierogi smaż na głębokim oleju.
  4. Podawaj do barszczu lub jako samodzielne danie.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: