Sałatka z selerem naciowym

4/5 4 119 5 1
4/5 4 119 5 1
  • Przygotowanie: 30 min.

  • Porcje: 4

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Seler oczyść i pokrój w paseczki.
  2. Paprykę umyj, wyjmij z niej gniazda nasienne i także pokrój w paseczki.
  3. Parówkę i jajko pokrój w kostkę.
  4. Posiekaj cebulę i szczypiorek.
  5. Wszystkie składniki sałatki połącz z Sosem tatarskim.
  6. Dopraw pieprzem.

Opis przepisu:


Coś dla lubiących na wiosennie i na chrupiąco – niezwykła sałatka ze zwykłych produktów: selera naciowego, parówki, papryki, kukurydzy i sosu tatarskiego WINIARY.

Kolorowa i prosta sałatka z selerem naciowym to rozwiązanie idealne dla tych, którzy przepadają za podjadaniem wyrazistych i smacznych kompozycji z warzyw: selera, papryki, jajka, kukurydzy i cebuli.

Do sałatki selerowej możemy dodać również parówkę i szczypiorek. Do połączenia wszystkich składników użyj Sosu tatarskiego WINIARY, całość dopraw pieprzem do smaku.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?