Bitki wołowe z pieprzem

Oceń ten przepis!

4/5 4 18 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Porcje 4

4/5 4 18 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Mięso rozbij.
  2. Pieprz roztłucz przez folię.
  3. Mięso oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU, pieprzem i skrop Przyprawą.
  4. Smaż na bardzo gorącym tłuszczu po 2 minuty z każdej strony.
  5. Sos przygotuj wg przepisu na opakowaniu.
  6. Do sosu włóż mięso i razem podgrzewaj.
  7. Podawaj z ziemniakami puree.

Opis przepisu:

Wołowe sznycle z sosem pieczeniowym to uniwersalny obiadowy zestaw. Co więcej, bitki wołowe sprawdzą się wspaniale na co dzień, jak i również danie zachwyci gości na rodzinnym przyjęciu. Aromat mięsa podkreśli świeżo zmielony kolorowy pieprz i Przyprawa ZIARENKA SMAKU. Sznycle najlepiej smakują z ziemniakami puree, a do tego sałatka z pomidorów lub białej kapusty.

Spróbuj także z sosem razowym na Kremowej Bazie do jasnych sosów WINIARY >>

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?