Kurczak z grzybami i kaszą

Oceń ten przepis!

5/5 5 4 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Oczekiwanie 35 min.

  • Porcje 4

5/5 5 4 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. POMYSŁ NA ... wymieszaj 300 ml wody i śmietaną.
  2. Grzyby namocz, ugotuj, pokrój w paski (wywar zachowaj).
  3. Cebulę obierz, posiekaj, zeszklij na maśle z grzybami.
  4. Kurczaka pokrój w plastry, dodaj do cebuli i duz razem przez 10 minut, następlnie wlej POMYSŁ NA ...
  5. Duś przez około 5 minut.
  6. Kaszę ugotuj (do wody można dodaj wywar z grzybów).
  7. Podawaj zaraz po przygotowaniu.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?