Sałatka polska jesień

Oceń ten przepis!

5/5 5 44 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 25 min.

  • Oczekiwanie 30 min.

  • Porcje 4

5/5 5 44 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ziemniaki ugotuj w mundurkach (około 20 minut), ostudź.
  2. Następnie obierz, przekrój na ćwiartki i pokrój w plasterki.
  3. Pieczarki oczyść, pokrój w plastry. Podsmaż je na patelni na rozgrzanej oliwie, ostudź.
  4. Wszystkie składniki sałatki wymieszaj dokładnie z Majonezem i musztardą. Dopraw solą i pieprzem.
  5. Podawaj ze świeżym pieczywem.

Opis przepisu:

Sałatka „polska jesień” to połączenie kilku tradycyjnych produktów, o których wyjątkowości decyduje Majonez Dekoracyjny WINIARY w połączeniu z ostrą musztardą... Ta potrawa potwierdza, że nie trzeba zbyt wielu składników, by zrobić coś naprawdę dobrego!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?