1

2

Przepisy

Uszka z pasztetem

4/5

przygotowanie: 60 minut

oczekiwanie: 10 minut

porcje: 30 porcji

Do barszczów idealne!

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Z mąki jajka, soli i wody robimy ciasto. rozwałkowujemy cienko ciasto. Wykrawamy nożem kwadraty.
  2. Na każdy kwadrat dajemy troszkę pasztetu.
  3. Lepimy uszka.
  4. Uszka gotujemy na osolonej wodzie 12 minut. Podajemy z barszczem czerwonym.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: