Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Wieprzowina po seczuańsku

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 2
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Mięso pokrój w cieniutkie prostokątne plasterki, podsmaż na oleju.
  2. Wlej wodę, dodaj namoczone wcześniej grzyby, krótko podduś.
  3. Następnie dodaj pokrojoną w słupki marchewkę, pokrojone w paseczki liście kapusty oraz pokrojone na ćwiartki cebulki.
  4. Wszystko duś ok. 2 minut (warzywa powinny być chrupiące).
  5. Pod koniec duszenia dodj mąkę ziemniaczaną rozprowadzoną w małej ilości zimnej wody, sos sojowy, ZIARENKA SMAKU oraz paprykę.
Kalorie: - kcal / 2 porcję

Potrzebne składniki:

Alternate Text

Autor:

Prosto, domowo, pysznie – tymi zasadami kierujemy się wybierając przepisy specjalnie dla Ciebie i Twojej rodziny.

Przepisy tego autora »
Zachowaj przepis:
Poleć przepis:
Ocena: ★★★★★

Polecamy produkt

Kup Teraz

Podobne przepisy

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Wieprzowina po seczuańsku

Wydrukuj przepis

Wieprzowina po seczuańsku

Zgłoś przepis do moderacji