Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Wieprzowina po seczuańsku

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 2
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Mięso pokrój w cieniutkie prostokątne plasterki, podsmaż na oleju.
  2. Wlej wodę, dodaj namoczone wcześniej grzyby, krótko podduś.
  3. Następnie dodaj pokrojoną w słupki marchewkę, pokrojone w paseczki liście kapusty oraz pokrojone na ćwiartki cebulki.
  4. Wszystko duś ok. 2 minut (warzywa powinny być chrupiące).
  5. Pod koniec duszenia dodj mąkę ziemniaczaną rozprowadzoną w małej ilości zimnej wody, sos sojowy, ZIARENKA SMAKU oraz paprykę.
Konkurs - Daj słoikom drugie życie - zakończenie
Kalorie: - kcal / 2 porcję

Potrzebne składniki:

Alternate Text

Autor:

Prosto, domowo, pysznie – tymi zasadami kierujemy się wybierając przepisy specjalnie dla Ciebie i Twojej rodziny.

Przepisy tego autora »
Zachowaj przepis:
Poleć przepis:
Ocena: ★★★★★

Polecamy produkt

Kup Teraz

Podobne przepisy

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Wieprzowina po seczuańsku
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Wieprzowina po seczuańsku

Wydrukuj przepis

Wieprzowina po seczuańsku

Zgłoś przepis do moderacji