Kiszone mini patisony

Oceń ten przepis!

5/5 5 15 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 25 min.

  • Oczekiwanie 3 dni

  • Porcje 1

5/5 5 15 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Patisony umyj i wytrzyj.
  2. Zagotuj wodę z solą.
  3. Małe słoiki wyparz.
  4. Do słoików nakładaj patisony, ząbek czosnku i kawałek naci kopru włoskiego.
  5. Słoiki zalej wrzątkiem.
  6. Kiszone patisony są już gotowe po 2-3 dniach.

Opis przepisu:

Mini patisony to świetny dodatek do dania głównego. W tym wydaniu kisimy je przez trzy dni, dzięki czemu jeszcze bardziej wzmocnimy ich smak i aromat. Fantastycznie będą się komponować z różnego rodzaju mięsami. Spróbujcie sami!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?