Sałatka wiosenna z jajkiem

Oceń ten przepis!

5/5 5 8 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Oczekiwanie 10 min.

  • Porcje 4

5/5 5 8 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka ugotuj na twardo, pokrój krajalnicą do jajek.
  2. Szynkę pokrój w paski.
  3. Rzodkiewki i ogórek pokrój w plasterki.
  4. Składniki sałatki połącz z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
  5. Ułóż na talerzu. Udekoruj koperkiem.

Opis przepisu:

Kolorowa, chrupiąca sałatka wiosenna z jajkiem to pyszne połączenie jaj na twardo z szynką, zielonym ogórkiem oraz rzodkiewką, dopełnione Majonezem Dekoracyjnym WINIARY. Wystarczy kwadrans na przygotowanie oraz kilka piórek koperku do dekoracji - i już można podawać naszą sałatkę na wiosenny posiłek ze świeżą bagietką lub kromkami żytniego chrupkiego chleba.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?