Surówka z młodej kapusty włoskiej z majonezem

Oceń ten przepis!

4/5 4 24 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Porcje 4

4/5 4 24 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kapustę drobno poszatkuj, paprykę oczyść i pokrój w drobną kostkę, przełóż do miski.
  2. Dodajemy Majonez Omega 3:6 wymieszany z jogurtem greckim i koperkiem.
  3. Sałatkę dopraw solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny.

Opis przepisu:

Chrupiący, letni przysmak do dań z grilla lub zwykłego obiadu: surówka z młodej kapusty włoskiej z majonezem. Dodamy do niej czerwoną paprykę, siekany koperek oraz przepyszny sos z Majonezem Omega 3:6 WINIARY i jogurtem greckim. Podajemy do mięs z grilla z bagietką lub z ziemniakami i porcją mięsa na obiad.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?