Kolorowe kanapki z pieca

4/5 4 13 5 1
4/5 4 13 5 1
  • Przygotowanie: 15 min.

  • Oczekiwanie: 10 min.

  • Porcje: 4

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Bułki przekrój na pół. Połowę kromek posmaruj cienko Ketchupem chili ostrym WINIARY, a drugą połowę Majonezem Delikatnym WINIARY.
  2. Ser mozzarella zetrzyj na drobnych oczkach tarki lub kup od razu starty. Na każdą kromkę nałóż jego grubą warstwę.
  3. Paprykę pokrój w drobną kostkę i połóż na kanapki.
  4. Posyp z wierzchu mieszanką bazylii, oregano i ziół prowansalskich.
  5. Zapiekaj przez ok 10 minut w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku.
  6. Zapiekanki podawaj udekorowane Ketchupem chili ostrym WINIARY lub Majonezem Delikatnym WINIARY.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?