Kolorowe kanapki z pieca

Oceń ten przepis!

4/5 4 13 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 10 min.

  • Porcje 4

4/5 4 13 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Bułki przekrój na pół. Połowę kromek posmaruj cienko Ketchupem chili ostrym WINIARY, a drugą połowę Majonezem Delikatnym WINIARY.
  2. Ser mozzarella zetrzyj na drobnych oczkach tarki lub kup od razu starty. Na każdą kromkę nałóż jego grubą warstwę.
  3. Paprykę pokrój w drobną kostkę i połóż na kanapki.
  4. Posyp z wierzchu mieszanką bazylii, oregano i ziół prowansalskich.
  5. Zapiekaj przez ok 10 minut w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku.
  6. Zapiekanki podawaj udekorowane Ketchupem chili ostrym WINIARY lub Majonezem Delikatnym WINIARY.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?