1

2

Przepisy

Surówka z młodej kapusty

4/5

przygotowanie: 15 minut

porcje: 4 porcje

kalorie: 287 kcal / porcja

Słodko-winna fantazja w kolorach słońca i wiosennej zieleni: kukurydza, żółty ser, sałata i ogórek konserwowy z Majonezem Dekoracyjnym.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kapustę drobno poszatkuj i oprósz solą.
  2. Ser pokrój w drobną kostkę, ogórki w półplasterki.
  3. Połącz ze sobą wszystkie składniki sałatki.
  4. Dopraw cukrem i sokiem z cytryny (sałatka powinna być słodko-winna).

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: