Spodobał ci się ten przepis? zarejestruj się i załóż konto

Twarożek z rzodkiewką

Oceń ten przepis!

4/5 4 4 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 24 min.

  • Porcje 4

4/5 4 4 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Rzodkiewki i ogórek dokładnie umyj i zetrzyj na tarce na największych oczkach.
  2. Twaróg i serek wiejski wymieszaj ze sobą
  3. Szczypiorek po umyciu drobno posiekaj.
  4. Wszystkie składniki, razem z masą serową, wymieszaj ze sobą. Dopraw solą, pieprzem i gotowe.
  5. Polecam podawać z ciemnym pieczywem.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?