Zupa pomidorowa z mozzarellą

Oceń ten przepis!

4/5 4 4 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Oczekiwanie 20 min.

  • Porcje 3

4/5 4 4 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Zawartość opakowania rozprowadź w 750 ml zimnej wody. Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania. Następnie gotuj na małym ogniu jeszcze przez 5 minut, ciągle mieszając.
  2. Mozzarellę odsącz z zalewy.
  3. Zupę rozlej do bulionówek.
  4. Dodaj porcję mozzarelli i posyp bazylią.

Opis przepisu:

Błyskawiczna zupa pomidorowa z mozzarellą czyli domowy lunch (obiad) z włoskim akcentem. Super łatwa w przygotowaniu: gotujemy Zupę Pomidorową Nasza Specjalność, dodajemy kulki mozzarelli oraz posypujemy świeżą siekaną bazylią. Można podawać solo lub z grzankami czosnkowymi z masłem.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?