1

2

Przepisy

Dip pieczarkowy

5/5 5 4 5 1

przygotowanie: 10 minut

porcje: 4 porcje

100 calories kalorie: 100 kcal / porcja

Ten wyrazisty (i bardzo prosty) dip pieczarkowy z surowymi pieczarkami i szczypiorkiem komponujemy z użyciem Majonezu Dekoracyjnego WINIARY oraz Sosu ziołowego z nutą czosnku WINIARY. Przepyszny do jaj na twardo, pasztetów, wędlin oraz grillowanej karkówki.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Pieczarki oczyść, drobno pokrój, skrop sokiem z cytryny.
  2. Pozostaw na 5 minut. Następnie połącz ze szczypiorkiem i Majonezem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: