Jajka w sosie musztardowym

Oceń ten przepis!

4/5 4 6 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 12 min.

  • Oczekiwanie 10 min.

  • Porcje 4

4/5 4 6 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Majonez połącz ze śmietaną i musztardą, dopraw solą.
  2. Jajka ugotuj na twardo. Obierz, przekrój na ćwiartki i ułóż na półmisku. Polej przygotowanym sosem.
  3. Udekoruj koperkiem i kaparami.

Opis przepisu:

Jajka w sosie musztardowym to szybkie danie, które możesz podać na wielkanocny stół, ale także proponując swoim domownikom na co dzień, zachwycisz ich czymś nowym. Wystarczy 20 minut, aby dla czterech osób podać jajka z pysznym sosem, bo to właśnie w sosie tkwi sekret udanego dania. Do jego przygotowania użyj Majonezu dekoracyjnego WINIARY, kwaśnej śmietany i musztardy z gorczycą.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?