Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

5/5 5 60 5 1
5/5 5 60 5 1
  • Przygotowanie: 20 min.

  • Porcje: 4

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ugotowane jajka obierz, drobno pokrój lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
  2. Jajka połącz z majonezem, szczypiorkiem i serem. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Opis przepisu:

Jak sprawić, aby codzienne śniadanie było wyjątkowe? Wystarczy kilka jajek i odrobina wyobraźni. Pyszna pasta, która ozdobiona szczypiorkiem będzie prezentować się smakowicie na kanapce. Dobrze komponuje się z zielonym ogórkiem i plasterkiem szynki. Twoje pociechy na pewno poproszą o dokładkę!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?