Pasta jajeczna z serem

5/5 5 62 5 1
5/5 5 62 5 1
  • Przygotowanie: 20 min.

  • Porcje: 4

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka obierz pokrój w drobną kostkę.
  2. Ogórek również pokrój w drobną kostkę.
  3. Jajka połącz z Majonezem, ogórkiem odciśniętym z nadmiaru soku, szczypiorkiem, musztardą i serem.
  4. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Opis przepisu:

Pasta jajeczna to chyba najbardziej popularna pasta, jaką używamy w naszych kuchniach. Proponujemy jej przygotowanie z dodatkiem sera żółtego, a dla smaku dodaj Majonez dekoracyjny WINAIRY i musztardę, które nadadzą niestandardowego charakteru Twojej paście jajecznej. Taka pasta, udekorowana dodatkowo siekaną natką pietruszki lub szczypiorkiem, stanie się idealnym dodatkiem na wielkanocna kanapkę.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?