Pasta jajeczna z serem

Oceń ten przepis!

5/5 5 62 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Porcje 4

5/5 5 62 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka obierz pokrój w drobną kostkę.
  2. Ogórek również pokrój w drobną kostkę.
  3. Jajka połącz z Majonezem, ogórkiem odciśniętym z nadmiaru soku, szczypiorkiem, musztardą i serem.
  4. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Opis przepisu:

Pasta jajeczna to chyba najbardziej popularna pasta, jaką używamy w naszych kuchniach. Proponujemy jej przygotowanie z dodatkiem sera żółtego, a dla smaku dodaj Majonez dekoracyjny WINAIRY i musztardę, które nadadzą niestandardowego charakteru Twojej paście jajecznej. Taka pasta, udekorowana dodatkowo siekaną natką pietruszki lub szczypiorkiem, stanie się idealnym dodatkiem na wielkanocna kanapkę.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?