1

2

Przepisy

Pasta jajeczna z serem

5/5 5 47 5 1

przygotowanie: 20 minut

porcje: 4 porcje

204 calories kalorie: 204 kcal / porcja

Pasta jajeczna to chyba najbardziej popularna pasta, jaką używamy w naszych kuchniach. Proponujemy jej przygotowanie z dodatkiem sera żółtego, a dla smaku dodaj Majonez dekoracyjny WINAIRY i musztardę, które nadadzą niestandardowego charakteru Twojej paście jajecznej. Taka pasta, udekorowana dodatkowo siekaną natką pietruszki lub szczypiorkiem, stanie się idealnym dodatkiem na wielkanocna kanapkę.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka obierz pokrój w drobną kostkę.
  2. Ogórek również pokrój w drobną kostkę.
  3. Jajka połącz z Majonezem, ogórkiem odciśniętym z nadmiaru soku, szczypiorkiem, musztardą i serem.
  4. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: