Pasta z makreli wędzonej

Oceń ten przepis!

4/5 4 80 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Porcje 20

4/5 4 80 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Makrelę obierz ze skóry i ości.
  2. Jajka, cebulę, ogórki pokrój w drobniutką kosteczkę. Czosnek przeciśnij przez praskę.
  3. Dodaj majonez, musztardę, wymieszaj dokładnie, dopraw do smaku solą i pieprzem (można dodać odrobinkę ketchupu pikantnego).

Opis przepisu:

Jeśli znudziły ci się zwykłe kanapki, a lubisz rybę, wypróbuj przepis na pastę z makreli wędzonej i jajek. Swój charakterny smak zawdzięcza dodatkowi ogórków konserwowych i musztardy, które idealnie komponują się z łagodnością Majonezu dekoracyjnego WINIARY. Pastę z makreli wędzonej zajadaj ze swoim ulubionym pieczywem – kanapki możesz udekorować świeżą natką pietruszki lub koperkiem.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?