1

2

Przepisy

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Filety śledziowe umyj, zalej zimna wodą i pozostaw na 60 minut, odsącz, pokrój na małe cząstki i ułóż w szklanej salaterce.
  2. Cebule obierz i pokrój w drobna kostkę, połącz z musztardą i olejem, rozłóż na śledziach.
  3. Ziemniaki i marchew obierz, zetrzyj na tarce o grubych oczkach (nie mieszaj).
  4. Na cebuli rozłóż ziemniaki, posmaruj Majonezem, następnie rozłóż marchew.
  5. Jajka pokrój w drobną kostkę i posyp nimi warstwę marchwi.
  6. Sałatkę podawaj schłodzoną, posypaną natką pietruszki.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: