1

2

Przepisy

Filet z łososia z krewetkami

1/5 1 2 5 1

przygotowanie: 30 minut

porcje: 4 porcje

480 calories kalorie: 480 kcal / porcja

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Filet przekrój na 4 porcje, posyp przyprawą ZIARENKA SMAKU.
  2. Na patelni rozgrzej olej i smaż łososia przez ok.10 minut.
  3. Krewetki i pieczarki obierz.
  4. Pieczarki i cebule ze szczypiorkiem pokrój w plasterki.
  5. Masło rozpuść na patelni, dodaj cebulę i pieczarki, podsmaż, dodaj krewetki. Duś razem 2-3 minuty. Dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: