Pasta z awokado do chleba

Oceń ten przepis!

4/5 4 95 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Porcje 2

4/5 4 95 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Do blendera wrzucamy wydrążony miąższ z dojrzałego awokado, jajka wcześniej ugotowane na twardo, sok z cytryny, czosnek.
  2. Wszystko miksujemy na gładka masę, dodajemy majonez i przyprawy.Smacznego!

Opis przepisu:

Masz ochotę na kanapkę z czymś nieco egzotycznym? Przyrządź pastę z awokado do chleba! Miksujemy ją z jajek na twardo, miękkiego awokado i czosnku, a następnie do całości dodajemy Majonez dekoracyjny WINIARY, dzięki któremu pasta z awokado do chleba ma kremową konsystencję. Pastę zajadaj nie tylko z pieczywem, ale także np. z nachosami.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?