1

2

Przepisy

Łazanki

4/5 4 2 5 1

przygotowanie: 0 minut

porcje: 12 porcji

Przygotowanie:

Kapusty udusić w osobnych garnkach. Cebulę podsmażyć z kiełbasą, dodać pieczarki i smażyć jeszcze ok. 5 min. Wszystko połączyć ze sobą, doprawić solą i pieprzem. Makaron ugotować w osolonej wodzie i połączyć z pozostałymi składnikami.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: