Szparagi w boczku z grilla

Oceń ten przepis!

4/5 4 19 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 22 min.

  • Oczekiwanie 8 min.

  • Porcje 4

4/5 4 19 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Rosół rozpuść w 500 ml wrzątku.
  2. Szparagi oczyść i gotuj w rosole 8 minut, odsącz i ostudź.
  3. Ser pokrój na 8 słupków. W plastry bekonu zawijaj po 2 szparagi i słupek sera.
  4. Piecz na rozgrzanym grillu na złoty kolor. Podawaj z sosem czosnkowym.

Opis przepisu:

Wykwintna przekąska z grilla - szparagi w bekonie. Szparagi ugotowane w Rosole drobiowym WINIARY zawijamy w plastry bekonu razem z kawałkami sera Brie i  grillujemy na rozgrzanym ruszcie, aż boczek stanie się przyjemnie chrupki. Podajemy z Sosem czosnkowym WINIARY i świeżą bagietką oraz lodową sałatą.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?