1

2

Przepisy

ZIOŁOWE GRZANKI

4/5 4 7 5 1

przygotowanie: 5 minut

oczekiwanie: 15 minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Oregano umyć, osuszyć, oberwać listki i posiekać. Ząbek czosnku obrać, a następnie zmiażdżyć w prasce. Utrzeć oregano z maslem i solą. Tak przygotowanym masłem posmarować z obydwu stron każdą kromkę bagietki. Kładziemy na ruszcie grilla i pieczemy na zloty kolor z obu stron.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: