1

2

Przepisy

Pomidory z Fetą

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 35 minut

składniki:

Przygotowanie:

Fetę i pomidory pokroimy w plastry o grubości 1 cm. Na folii aluminiowej układamy na przemian pomidora i fetę. Wszystko obsypujemy suszoną bazylia lub poszatkowaną świeżą. Folię zawijamy w rulon szczelnie zamknięty. Grillujemy 15 min, po tym czasie uchylamy folię i zostawiamy na ruszcie przez kolejne 10 min żeby woda wyparowała. Smacznego!!!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: