Kaszanka z grilla

Oceń ten przepis!

4/5 4 8 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 6

4/5 4 8 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kaszankę obrać ze skórki i ułożyć na kawałku folii aluminiowej.
  2. Cebule pokroić w kostkę. Obłożyć nią kaszankę. Całość obficie posypać majerankiem i pieprzem.
  3. Zawinąć w folię aluminiową i grillować przez ok. 15 minut.

Opis przepisu:

Coś dla miłośników kaszanki, czyli kaszanka z grilla z cebulą i ziołami. Kaszankę obierz ze skórki, obłóż cebulą i posyp pierzynką ziół, a następnie grilluj w folii aluminiowej. Intensywny aromat i cudowny, ziołowy smak kaszanki z grilla gwarantowane!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?