1

2

Przepisy

Pierś z kurczaka z mozarellą i świeżą bazylią

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 1 porcja

Przygotowanie:

pers marynujemy w WINIARY POMYSŁ NA... Piersi z kurczaka w marynacie jogurtowo-czosnkowej z grilla następnie rozcinamy pierś i w środek wkładamy plaster sera mozarella i listek świeżej bazylii. Podczas grilowania posypujemy ziarenkami do drobiu, grilujemy do momentu aż ser dobrze się rozpuści. Samcznego! Podawać najlepiej z sałatką z sosem koperkowo ziołowym Winiary.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: