1

2

Przepisy

Czerwona rybka

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 50 minut

oczekiwanie: 120 minut

porcje: 4 porcje

Przygotowanie:

Rybę umyć, przełożyć do miski i zalać mlekiem. Odstawić na 2 godz. do lodówki. Następnie wyjąć i oprószyć z obu stron solą i pieprzem.

Wszystkie pozostałe składniki dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Rybę posmarować sosem, ułożyć na folii aluminiowej i piec ok. 35 min. W połowie pieczenia obrócić rybę na drugą stronę i ponownie posmarować sosem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: