Łopatka szpikowana

Oceń ten przepis!

4/5 4 13 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Oczekiwanie 1 godz. 10 min.

  • Porcje 6

4/5 4 13 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Łopatkę natrzeć solą, naszpikować goździkami, posmarować olejem.
  2. Piec w piekarniku godzinę.
  3. Miód połączyć z Przyprawą i cukrem, posmarować nim pieczeń, obłożyć plastrami ananasa i piec przez kolejne 10 minut.

Opis przepisu:

Łopatka wieprzowa z ananasem, to coś czego jeszcze nie serwowaliśmy! Słodycz miodu, intensywny aromat goździków, a wszystko okryte złotem glazury z dodatkiem przyprawy w płynie MAGGI... Zapraszamy, podano do stołu!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?