Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Oczyść szparagi, odetnij twarde końcówki i dokładnie umyj.
Pokrój szparagi na kawałki.
Zagotuj 3 szklanki wody, wrzuć kostki bulionowe i szparagi.
Gotuj razem przez 15 minut.
Dodaj śmietankę, 2 łyżki parmezanu i bazylię. Całość zmiksuj.
Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Zupę podawaj z płatkami parmezanu i kilkoma kroplami oliwy.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0